http://www.pueron.org/pueron/forum/
http://www.pueron.org/pueron/forum/
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Uceni za nov zakon za naucnite stepeni i zvania
 Forum
 ТОЗИ ТОПИК Е ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯ
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

moderator

Bulgaria
2231 Posts

Posted - 07/18/2008 :  10:57:39  Show Profile  Reply with Quote
ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА КОЛЕГИТЕ ОТ ЮЗУ "Неофит Рилски", Благоевград за Победата в неравната борба с "вечния" - доскоро, но не и днес, декан А. Воденичаров!
Поздравления на гл.ас. д-р Петър Дошков, гл.ас. д-р Стефан Дечев, на гл.ас. Светла Енчева, на доц. д-р Боряна Димитрова и на Инициативния комитет!

Вашият успех колеги е успех за всички учени в България, защото ако А. Воденичаров беше направил пробив да остане още 6 години декан в ЮЗУ, въпреки че е навършил 68 години, това щеше да даде кураж на още много подобни на него феодали от по-малък или по-голям калибър, например в ТУ-София, в БАН и другаде и края му не се виждаше.
Още веднъж ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
ГАЛЯ МАРИНОВА И ИРИОН



Копирам едно много ценно съобщение на GTA, по повод на последните събития в ПИФ:

ЧУДОТО ОТ ПРЕДИ ГОДИНА СЕ СЛУЧИ - ВОДЕНИЧАРОВ НЕ Е ВЕЧЕ ДЕКАН НА ПИФ


ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ПИФ

За пръв път дебати и разногласия след 9 години диктатура

ПИФ е като СССР след смъртта на Сталин и Испания след Франко
(Разликата е само, че 5-6 души помогнаха на Воденичаров да си тръгне доста по-раничко отколкото очакваше)

Иван Газдов: “На който не му харесва да си върви. Нека ни остават да бъдем балъци!”


Проф. д-р Софка Матеева е новият декан на ПИФ

На ход е прокуратурата, ако има такава!



Още в началото на Общото събрание на ПИФ вчера се разбра, че все пак, това събрание няма да е съвсем в “единен строй” като предИшни. За пръв път имаше алтернативни предложения. За пръв път имаше критични изказвания. Ерата “Шопов-Попова” явно няма как да е вечна. Маршът “в единен строй” също е към края си.
Както ще видите от някои от изборните резултати, все пак е налице едно придвижване от резултати ала’ Воденичаров (99, 99 или 100 процента) към един по-узбекистански вариант, който може след години да докара ПИФ по-към Европа (ако има ПИФ).
Много въпроси постави изказване на Боряна Димитрова за лъжите на Воденичаров, фалшифицираните документи, авторитарния стил на управление, липсата на каквато и да било прозрачност. На Боряна Димитрова се отговори с дежурни предварителни изкавания в духа колко много е направено, как трябва да се обичаме, как сме едно семейство и т.н. все от сорта. Не се пропусна да се каже, че не трябва да се правят изказвания като това на Боряна Димитрова, които се тревожат законен ли е декана и защо той непрекъснато лъже, какво точно се е случило през 2005 г., кога е било събранието, имало ли е събрание, защо се лъже министър и парламент с документи създадени по системата "Шопов-Попова" и т.н. Трябвало изказванията да бъдат в “конструктивен дух”. Някои като Траян Лялев бяха на път да кажат, че експертите на МОН правили одитния доклад със скандалните заключения за безобразията и беззаконията в ПИФ, не разбирали нищо и затова стигнали до тези заключения. Те не знаели, че то деканът имал право на всички тези неща дето те твърдели, че нямал и си ги присвоил грубо в нарушение на закона.

Воденичаров беше докарал вчера някои хора от политическия си чадър. Сред тях бяха депутатката Гроздилова (известна сред учителите в региона като “предателката”, неизменен гост по софрите на Воденичаров), областният управител Димитров,
Стоян Кушлев от Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество.
Както виждате, политическият чадър здраво e започнал вече да изтънява.
Неубедителните им изказвания с нищо не отсраниха скандалните факти за нарушения и престъпления изнесени преди дни от Одитния доклад на Министерството на образованието и науката и неговите компетентни одитори. Гроздилова каза по повод изказването на Боряна Димитрова “да не се почва дискусия”, “не е сега мястото”, ‘нека заедно да работим за ….”. Пропускайки, че промяната в Закона бе отхвърлена в пленарна зала, Гроздилова все пак изрази непряко неудоволствието си от позицията заета от министър Даниел Вълчев по третия мандат на Воденичаров като каза: “Най-вероятно не сме парламентарна република, а министерска република.” Интересно – така ли му викат вече на спазването на законността.

Държането на гостите от политическия чадър разперен над незаконния до вчера Воденичаров, че такъв доклад все едно не съществува, с нищо не отменя неговото съществуване. Полза обаче имаше. Всички присъстващи видяха и разбраха защо не се е отнемало, не се отнема и няма да се отнема незаконно продобитото имущество. Ми та той занимаващият се вика "Сашо ми е приятел!"

Тъй като никой не можа да изтъкне никакви смислени аргументи срещу силното изказване на Боряна Димитрова, тогава Иван Газдов, изразявайки сякаш пълната безпомощност на всички да докажат що-годе, че Воденичаров бил уж законен, каза: “На който не му харесва да си върви. Нека ни остават да бъдем балъци!”

Стефан Дечев обърна внимание на присъстващите на начина, по който е било посрещнато критичното изказване на Боряна Димитрова и как точно този стил на работа е довел нещата в ПИФ до тук. Той постави и въпроса как още през ноември 2005 г. е поставил открито, в доклад до тогавашния ръководител на катедрата Кристина Попова – три години преди одитния доклад на МОН – проблема за неправомерните прехвърляния, правени от Воденичаров, и как по Коледа се е звъняло по телефоните на неприети студенти поради “тайфуна” Воденичаров. Никой не успя да го опровергае. "Целебна тишина" имаше и от Кристина Попова.
Още по време на заседанията Боряна Димитрова постави въпроса доколко е законно в новия Факултетен съвет да влезе Тенчо Колев, след като същият е и декан на Юридическия факултет на Софийския университет. Александър Воденичаров, доста неубедително, се зае да доказва странната теза, че това било законно. Стефан Дечев тогава обърна внимание, че доколко е законно това ще решат бъдещите проверки на съответните контролни органи в ПИФ, като изрази надежда, че те ще го преценяват обективно и безпристрастно, а не водейки се от току-що споделените мисли по въпроса от Воденичаров.

В първите часове след Общото събрание, някои наблюдатели в столицата вече обърнаха внимание и на други евентуални нарушения. Те поставят вече въпроса доколко законен е избора на Марио Бобатинов за председател на новото Общо събрание на ПИФ, при положение, че той е съдия от Върховния касационен съд. Други наблюдатели обърнаха внимание, че по всичко изглежда, че в гласуването са взели участие и хора, които в момента са пенсионери и нямат право на глас.
Явно провалът на ПИФ и безнадеждно беззаконната ситуация съзнава и Милан Миланов – безспорно най-интелигентият сред ръководството на ПИФ. Той е и един от малкото, които, ако не работят там, няма как да останат на улицата. Ето защо той просто е напуснал ЮЗУ и не присъства на Общото събрание.
И все пак, пенсионерите вече не са в състава на Факултетния съвет. Същото се отнася и за Воденичаров.
Имаше опит на Мария Серафимова за заклеймяване на мислещите и критикуващите, но явно от страх да не се смее цяла България с Общото събрание на ПИФ, както вече се смее с други факултетски органи в ЮЗУ, тези опити не бяха приети.
Все пак възторжените ръкопляскания по време на събранието все повече нямаляваха и намаляваха в хода на него.
А и гласуването показа, че от онези монолитни близо 100 човека, Воденичаров не е могъл да разчита на повече от две-трети, което говори за една бавна и постепенна ерозия на безпределната му власт, което очевидно ще върви ръка за ръка с един процес на увеличаване на едната трета от неконформисти.
Светла Енчева припомни констатацията на министър Даниел Вълчев, че възстановяването на “академичния дух и толерантност” преминава през оттеглянето на Воденичаров от поста декан на ПИФ. Никой не посмя да й възрази.
Прави впечатление, че Воденичаров вече обяснява оттеглянето си с това, че на 18 август 2008 г. той се бил пенсионирал защото ставал на 68 г. Чудно как е забравил този факт на 12 декември 2007 г. и след тази дата, когато изтъкваше, че мандатът му бил изтичал чак през 2009 г. А и за още се готвеше като планът бе за 6 години.
Но всъщност действията на Инициативния граждански комитет просто дадоха резултат и ускориха твърде много събитията. Цяла България стана свидетел на скандалния одитен доклад на Министертвото за ПИФ. От тук и раздялата с Воденичаров бе само въпрос на дни.
Никой не е и очаквал чудеса на това Общо събрание на ПИФ. Дълги години ПИФ бе в смъртната хватка на организираната престъпност, покровителствана и от хора по високите етажи на властта.
Изобщо има ли някой, който да не е разбрал какво се случи? Ако някой все още не е разбрал, нека да му кажем. Ами просто 5-6 души, понеже на тяхна страна бе закона и правдата, наложиха на Воденичаров да се оттегли от нелегитимно заемания пост декан на ПИФ.
Спокойни старини!



Edited by - moderator on 07/18/2008 12:12:17
Go to Top of Page

kkabakciev

Bulgaria
616 Posts

Posted - 12/29/2008 :  20:22:09  Show Profile  Visit kkabakciev's Homepage  Reply with Quote
Въпреки всички безобразия, беззакония, престъпления, комунисти, некадърници, наглеци и пр. в академичната област (пълно е с тях),

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Go to Top of Page

moderator

Bulgaria
2231 Posts

Posted - 03/08/2009 :  22:05:09  Show Profile  Reply with Quote
Една добра новина

Фонд "Научни изследвания" към МОН прие предложението на ИРИОН, нехабилитираните учени с научна степен "доктор" да получат правото да ръководят научни проекти към ФНИ.

Поздравяваме всички "доктори" и благодарим на учените, които подкрепиха Подписката на ИРИОН!

Пожелаваме успехи на "докторите" в предстоящите конкурси на ФНИ, които вече са отворени и за тях!


Писмо №63-1/25.02.2009 г. от проф. дфн Анастас Герджиков, Управител на ФНИ към МОН.



Go to Top of Page

kkabakciev

Bulgaria
616 Posts

Posted - 03/09/2009 :  22:36:35  Show Profile  Visit kkabakciev's Homepage  Reply with Quote
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА УСПЕХА!

Красимир Кабакчиев
Go to Top of Page

moderator

Bulgaria
2231 Posts

Posted - 01/02/2010 :  10:23:27  Show Profile  Reply with Quote
На заглавната страница на сайта ще намерите новогодишна картичка и
Поздравления за Новата 2010-та година
от ст.н.с.I ст. д.изк.н. Лозанка Пейчева от Института по фолклор към БАН

Честита Новата 2010 година!

Да е Мирна и Благодатна, Хармонична и Пълна, да донесе Здраве, Любов, Нови Надежди и много Сбъднати Мечти!!!

Наздраве!

Лозанка



Go to Top of Page

Andrey_Kurtenkov

Bulgaria
578 Posts

Posted - 01/02/2010 :  19:46:01  Show Profile  Send Andrey_Kurtenkov an ICQ Message  Reply with Quote
Моят поздрав за новата 2010-та за феновете на сайта на ИРИОН и нашия форум:
http://www.youtube.com/watch?v=1urepT2BGjw
- това е финалът на "Асса" (съветски филм от 1987-ма) - тези няколко минутки със сигурност ще ви се сторят много актуални 22 години по-късно за родния сектор ВОН - дори и да не владеете руски език - първо е класическата сцена, демонстрираща ни отношенията между бюрокрацията и творците, а после - най-великолепната песен на загиналия малко по-късно в автомобилна катастрофа Виктор Цой, в която по време онО изригна желанието на съветското общество за промени (макар че, според класическия израз на Виктор Черномирдин "Хотели как лучше, а получилось как всегда" - "Искахме по-добре да го направим, а се получи както винаги" - става въпрос за паричната реформа в РФ от 1993-та, осъществена от екипа на Чепномирдин - но важи напълно и за всичко, което се прави днес у нас в сектора ВОН).

Edited by - Andrey_Kurtenkov on 01/02/2010 20:27:52
Go to Top of Page

Andrey_Kurtenkov

Bulgaria
578 Posts

Posted - 01/22/2010 :  15:29:11  Show Profile  Send Andrey_Kurtenkov an ICQ Message  Reply with Quote
Поздравления за тези, които успяха да прокарат проекта за Пернишкия университет - те знаят как се правят нещата - те знаят, че учебните планове, материaлната база, кадровия състав, и др.под. глупости - всичко това са подробности - важно е президентът и премиерът да са твои хора:
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4863§ionid=2&id=0000303
Ах, да - и висшето образование в страната ти да бъде регулирано от такова зловредно образувание, като НАОА...
Да поздравим високотитулованите остапбендеровци за поредния им успех в отупването на брашнения чувал!
Go to Top of Page

George_Chaldakov

148 Posts

Posted - 05/23/2010 :  16:02:48  Show Profile  Reply with Quote
ЗДРАВЕЙТЕ!
Като ви поздравявам за сакралния български празник, приложен тук е ръкопис "АЗБУКАТА ЗНАЙ И ГОВОРИ ДОБРЕ"
По-здрави, по-умни и по-добри!!!
Искрено Ваш,
Георги Чалдъков



АЗБУКАТА ЗНАЙ И ГОВОРИ ДОБРЕ

Каквито и определения да се дават за “интелект на човека”, той в голяма степен е плод на неговата любов-за-знание. Не знам дума в други езици, в които емоция и мъдрост се срещат, за да се получи “любознание”.*
Нито език, в който се срещат Слънцето, Науката и Душите: “Напред! Науката е слънце, /което във душите грей!” – химнът на всички български училища, написан от Стоян Михайловски – в Русе, на 15 април 1882 г.
Но преди това са “Аз, Буки, Веди, Глагол, Добро...” – азбуката знай и говори добре. Съвършена семиотика, знаци “с лица от звук” (Христо Фотев) и “смисъл” (Аристотел): “Г”, като “говоря”, като “дума”, “М”, като “мисля”. Сътворени преди повече от 11 века от Светите Равноапостоли Кирил и Методий. Преведена на съвременен български език, азбуката ни изпраща послания:
“Помни буквите, учи да говориш!
Добре е да живееш здраво на земята!
Защото, както хората мислите,
наша е Той опора.
Изричай словото твърдо!
Нагоре всеки да лети!
Върви! Избягвай червея!
Покорявай висотите!
Ти мъж, ти юноша, вие хора!
Човече!
С ум и разум!
Във вярна посока и с ясно съзнание.
Напред! Слава!”

Защо тези сакрални послания - “Нагоре всеки да лети!” и “Науката е слънце” – започнаха да напускат душите ни, е тема на незавършени размисли.
Те “трябва да станат задължително четиво на дебелоглавите, самодоволни и ояждащи се политици в Източна Европа. Бившите комунистически страни се нуждаят от радикални реформи във висшето образование. Без такива реформи двете половини на Европа ще спрат сближаването си и ще започнат да се раздалечават” – цитат от статия, публикувана в списанието The Economist.
“Господин Президент и Господа, това доверие в нетърсената сила на човека принадлежи без съмнение на българския учен. В една уредена страна, той е Man Thinking (мислeщият човек)” – перифраза от лекцията на Ралф Емерсън, озаглавена “The American Scholar” (Американският учен) – изнесена на 31 август 1837 г. в Харвард, организирана от Phi Betа Kappa Society.
______________________________________________________________________
* Семантични конкуренти на „любознание” са (i) гръцката “философия” – “приятелство с мъдростта”, (ii) латинското saperе aude – да имаш куража да си мъдър, да си независим, свободен, и (iii) гръцкото philosophia biou kybern#275;t#275;s (Phi Betа Kappa) - любовта за знание е пътеводител в живота.
Европейският съюз прокламира, че триъгълникът на знанието, формиран от науката, образованието и иновациите, ще осигури икономически растеж на Европа. За да станем стойностни участници в този процес, крайно време е любознанието да бъде стимулирано и уважавано в българските училища и университети. Защото нашите първоучители ни завещаха триъгълника на Слънцето, Науката и Душите - много преди Брюксел и Лисабон.

Д-р Георги Чалдъков

Edited by - George_Chaldakov on 05/23/2010 16:03:35
Go to Top of Page

George_Chaldakov

148 Posts

Posted - 10/12/2010 :  14:09:30  Show Profile  Reply with Quote
ЙОСО И ЧИЧО КОЛЬО
Любовта е неочакваният аромат на живота.
Йоско Сърчаджиев

Той е един от най-големите български актьори – ако живееше в Лондон, Рим или Холивуд, щеше да е един от най-големите в света. И извън сцената Йоско Сърчаджиев изрича мисли, изпълнени с “аромата” на мъдростта. През лятото на тази година, около 65-тия му рожден ден, във Варна казал, че "Свобода не съществува. Животът винаги е затвор. Възможно е да избереш само размера на клетката". Ако това бе написано от Имануел Кант, примерно в “Що е Просвещение?”, тази мисъл от 30 септември 1784 г. досега щеше милиарди пъти да е обиколила земното кълбо. А “Свобода не съществува...” на Йоско Сърчаджиев я срещнах само във варненското “Черно море”.
Съдба на големите в малка - по-точно неуредена, меритофобна – страна! Тук трябва да влагаш многократно повече труд, време и психична енергия, за да направиш това, което в уредените страни се прави с “еднократен” труд. В тези страни получаваш признание за постиженията на труда си, в България получаваш инсулт, инфаркт или депресия...
Тези дни в разговор с журналистката на телевизионното предаване “На четири очи” Йоско Сърчаджиев пак ме възхити с блясъците на своя мисловен и емоционален заряд – особено отговорът му на въпроса “какво ще кажете за днешната политика?”. Сърчаджиев се замисли, потърси по-лесните за произнасяне думи и отговори, че като момче бил доста палав и често се биели с момчетата от съседната махала. Тогава чичо Кольо го извикал и му казал “Йосо, не се прави на мъж, бъди мъж!”
Това е най-краткият и най-смислен политически коментар, който съм чувал досега! Всеки политик трябва да има един чичо Кольо до себе си, който да му казва “Не се прави на политик, бъди политик!” Като онзи роб, който зад гърба на триумфиращия римски император му повтарял Memento mori (помни, че си смъртен).
Преди шест години тежък мозъчен инсулт повали големия артист. Професор д-р Параскева Стаменова, семейството и приятелите му били до него и му повтаряли “Memento vivere (помни, че трябва да живееш), Йосо!” Послушал ги Бог и Йосо се възстановил. "Хайде, Йосо, хайде, давай, давай!” – повтаряли артистите от театър “Възраждане” в режисираната от него пиеса “Двама на люлката”. А в “Кралица на красотата от малкия град” той уточнява: „Няма режисьор тук. Това е общуване между мен и актьорите. Аз просто им помагам да кажат правилно думите" – (ирландският драматург) Макдона, а не Мадона и Марадона. Понякога и Йоско трудно произнася някоя дума, но мисълта му пак е изпълнена с голям интелектуален, емоционален и политически “аромат”.
Д-р Георги Чалдъков
Go to Top of Page

Gintcho_Kostov

Bulgaria
13 Posts

Posted - 11/01/2010 :  14:11:51  Show Profile  Visit Gintcho_Kostov's Homepage  Reply with Quote
Честит първи Ноември!

Пожелавам много здраве и нови творчески успехи!

Best regards,


Web: http://mountains.travel.bg


Dr. M. Sc. Gintcho Kostov
Go to Top of Page

moderator

Bulgaria
2231 Posts

Posted - 11/21/2010 :  09:49:49  Show Profile  Reply with Quote
Поздравявам студентите от СУ за сполучливия лозунг на техния протест миналия вторник:

"Highway To Hell (магистрала към ада) - AC/DC + Б.Б.!"

Go to Top of Page

Andrey_Kurtenkov

Bulgaria
578 Posts

Posted - 12/04/2010 :  12:43:12  Show Profile  Send Andrey_Kurtenkov an ICQ Message  Reply with Quote
Поздравления за доц. Димитър Денков за неговата страхотна ебавка с парадното православие на д-р Бойко Борисов и нЕкои величия от СУ:
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7703§ionid=5&id=0000701
"Залисани около Калинки, Мишели, Уикилийксове, депутатски опашки за ГСМ-и и съпровождащите ги фарсови сюжети, сме застрашени да пропуснем все по-честото споменаване на името Господне не от кого да е, а от самия Бойко Борисов. Това споменаване изобщо не е в стила на паразитната словоупотреба, която допуска под път и над път да се споменава всуе името; не е и повърхностното заиграване с предполагаемите религиозни чувства на хората, отиграно още от членовете на Политбюро, изтъпанили се смирено със свещи в храма на св. Александър Невски в зората на демократичните промени. Не, то е израз на дълбока вяра и комай единственото точно политическо прозрение: ако нещо още може да ни спаси, е единствено и само Господ. На пръв поглед това споменаване е свързано с изместване на публичния интерес от досегашните герои във фарса. За него доста време бяха абонирани например Божидар Димитров и Симеон Дянков със сюжета за мощите на св. Йоан Кръстител, докарани от Созопол в София, та да им се поклони и Путин. Сега интересът се върна с подобаваща сила към централната фигура в нашия фарс и към не толкова активни в досегашните смешки лица, каквито са Мирослав Найденов и Вежди Рашидов. Тъй като двамата очевидно се оплетоха в обясненията, единият подведен от непорочно заченала, а другият - от непорочно субсидирана мома, се стигна до най-убедителното средство, именно до явяването на Борисов като deus ex machina. Фундаменталното му интервю от 1.12. пред Нова телевизия има всички изгледи да остане в историята като незаобиколимо свидетелство за неговото управление. Боя се, че и тогава ще се пропусне най-важното, именно името Господне. Защото интервюто има не само политическо, а и дълбоко теологическо значение. В него прозират чертите на ново доказателство за съществуване на Бог. То обогатява теологията, задоволяваща се досега с онтологически, космологически, телеологически, психологически и т.н. доказателства; спокойно може да го наречем еврократическо. С яснота, на която би завидял и Декарт, то бе изразено така: "Но това, което аз винаги съм бил благодарен на Господ, че във всеки труден момент след това ми е давал по нещо да ме успокои. В същото време, когато тя (Калина Илиева - бел. Д.Д.) ни направи тази беля, Кристалина Георгиева ни изми лицето пред Брюксел." Как да не кажем: еrgo, Бог съществува. Защото представяте ли си какво щеше да стане с вярата на Него в Него, ако Кристалина Георгиева не бе станала едновременно еврокомисар и европеец на годината? Трудно е да се изрече, но е логично: Бог няма! Още повече че за този безутешен извод можеха да се приведат факти от предишния ден. При откриването на моста край Бяла Борисов също подчерта силната си вяра, запалвайки три свещи за Отец, Син и Дух, както го била учила майка му. Това обаче не подсили въздействието на светената вода, докарана от река Йордан и наръсена по моста, както му е редът при всякакви откривания, от един поп: набързо станаха няколко катастрофи. Но след като бе дадено доказателството за съществуването Му с отличията на Кристалина, катастрофите вече могат да се обясняват с неверието на самите шофьори. Съвсем не е случайно, че самата дума "реформа" има дълбок теологически смисъл още в първоупотребите си от ап. Павел: отправя ни към вътрешната вяра, която преоформя и външното поведение, склонно иначе да се поддава на маймунско подражание. При опита, който имаме с досегашните реформи, наистина се иска силна вяра, за да се опитват нови с надеждата, че нещата ще се подобрят. Очевидно това няма как да стане без Господ, пък ако ще и цяла България да се наръси с вода от река Йордан, докарана франко пожарните от някоя израелска фирма по съответна обществена поръчка. Към това следва да се прибави едно неизвестно на по-широката публика свидетелство за Неговото скорошно спасително пришествие - за вас може да е лъжа, за мен е истина. Според очевидци в някои професорски кабинети на Софийския университет надвечер се явявал Христос. Истински вярващите вече замислят проект съвместно с някои институти на БАН, та да докажат със съответните емпирични опити съществуването Му. Освен че това ще докара допълнителни средства, със сигурност ще е и в съзвучие с приноса на премиера в теологията и тъй нужната ни вяра в успеха на поредното реформаторско правителство."
Go to Top of Page

Ralitsa_Geleva

Bulgaria
16 Posts

Posted - 05/24/2011 :  09:14:26  Show Profile  Reply with Quote
Уважаеми колеги,

Преди всичко Честит 24 май! Много творческо дръзновение и успехи по пътя на науката!

Пожелавам хубаво настроение и слънчеви дни,
Ралица Гелева-Цветкова
Go to Top of Page

moderator

Bulgaria
2231 Posts

Posted - 07/27/2011 :  14:45:29  Show Profile  Reply with Quote
ИРИОН поздравява нашата колежка Румина с раждането на нейната дъщеричка Гергана!
Много здраве, щастие и радостни преживявания на малката Гергана и нейните щастливи родители!
Пожелаваме на Руми, да получи полагащите и се 2888 лв., като майка докторантка, защото подочуваме, че министър Дянков все още се ослушва по темата, която, уж бил решил
Go to Top of Page

moderator

Bulgaria
2231 Posts

Posted - 10/06/2011 :  16:34:37  Show Profile  Reply with Quote
Прошко Прошков изпрати поздравления на ИРИОН за деня на учителя:


Честит международeн ден на учителя!
Бъдете здрави и вдъхновени!
С уважение,
Прошко Прошков








Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
http://www.pueron.org/pueron/forum/ © 2000-05 Snitz Communications Go To Top Of Page
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05