http://www.pueron.org/pueron/forum/
http://www.pueron.org/pueron/forum/
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Uceni za nov zakon za naucnite stepeni i zvania
 Forum
 УБИРАЙСЯ, ЮХНОВСКИЙ!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert Email Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is ON
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

T O P I C    R E V I E W
kkabakciev Posted - 02/09/2008 : 11:47:02
Откривам нова рубрика, изключително актуална!
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
kkabakciev Posted - 03/12/2008 : 13:45:23
Руснакът подавал оставка заради клеветническа кампания срещу него и БАН!?!?

Това е поредното нагло заявление на лице с диагноза “тотално самозабравяне”!!!

През управлението на този руснак в продължение на три мандата и 12 години в БАН бяха извършени стотици и дори хиляди беззакония и безобразия!!!

Добре е, ако наистина е последното в качеството му на узурпатор на председателското място (и отделен въпрос е какъв индивид ще го замести)!!!

Хилядите подробности за безобразията и беззаконията могат да се прочетат във форумите bulgarianscienceproblems (yahoo), pueron.org, както и в моя сайт: geocities.com/kkabakciev.

И все пак призивът ми "УБИРАЙСЯ, ЮХНОВСКИЙ!" по някакъв начин е реализиран! Налице е една стъпка, макар и много малка, към някаква възможна (евентуална) нормализация в БАН!

Тепърва ще има още коментари!
kkabakciev Posted - 02/09/2008 : 12:05:21
УБИРАЙСЯ, ЮХНОВСКИЙ!



Дами и господа нормални форумисти (психично здрави, некомунисти),

Почти не е известен случай, при който върховен комунист да е бил гонен от властта поради вярна служба на комунистическите мафиоти, диваци и некадърници, и/или поради откровена некадърност, и да си е отишъл кротко! Заслужава да се споменат трите основни случая на ексцесии при изритване през последните 18 години на комунистически некадърници: Андрей Луканов, Петър Младенов, Жан Виденов.

Руснакът Юхновский, върховен номенклатурен кадър на ЦК на БКП, заварен на поста заместник-председател на БАН през 1989 г., както изглежда, също така не желае да си замине кротко след невероятно неморалното заемане от негова страна на трети мандат като председател на БАН, и след поредицата от действия и бездействия, съсипващи БАН.

Видно е вече за цялата страна, че Юхновский, подобно на гореупоменатите комунисти, абсолютно нищо не разбира от учтиви призиви да напусне заетия от него пост и да не кандидатства повече за него, КОЕТО ТОЙ СЕ КАНИ ДА НАПРАВИ В ПРОТИВОРЕЧИЕ СЪС ЗАКОНА!

Ето защо сега се налага към Юхновский да бъдат отправени съответните НЕУЧТИВИ ПРИЗИВИ, КАКТО И ЕДНА ОГРОМНА ПОРЕДИЦА УБИЙСТВЕНИ ВЪПРОСИ:

- ЮХНОВСКИЙ, ЗАЩО ОТ СРЕДАТА НА 1992 Г. ДО МАРТ 1999 Г., Т.Е. ВКЛЮЧИТЕЛНО ТРИ ГОДИНИ ПРЕЗ ТВОЯ ПЪРВИ МАНДАТ, ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА БАН НЕ ПРИЕ КРИТЕРИИ И МЕТОДИКА ЗА АТЕСТИРАНЕ НА УЧЕНИТЕ, В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ЧЛ. 58 ОТ УСТАВА НА БАН?
- Юхновский, защо от 8 април 1996 г., до март 1999 г., т.е. три години през твоя първи мандат, В БАН ВСИЧКИ АТЕСТИРАНИЯ, ДОКОЛКОТО ИЗОБЩО ГИ ИМАШЕ, БЯХА НЕЗАКОННИ – поради липсата на критерии и методика за атестиране на учените в БАН?
- Юхновский, приетите от Общото събрание на БАН в края на март 1999 г. критерии и методика за атестиране на учените в БАН публикувани ли са? Според мен те не са публикувани! И ако това предположение се окаже вярно, ТВОЯТА ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ, ЮХНОВСКИЙ, ЗА ПОДОБЕН УМОПОМРАЧИТЕЛЕН ФАКТ, ЩЕ СТАНЕ ПОВЕЧЕ ОТ ОГРОМНА!
- Юхновский, защо през всичките си три мандата, общо 12 години, ти грубо нарушаваше ал. 4 от Преходните и заключителните разпоредби на Устава на БАН, като не изпълняваше разпореждането за периодична оценка на всеки учен в БАН в строго съответствие с критериите и методиката по чл. 58 от Устава на БАН? Резултатите от това изумително неизпълнение на Устава на БАН се съдържат в констатациите и въпросите в следващите редове.
- ЮХНОВСКИЙ, ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ Е ПЪЛНА С ИДЕОЛОЗИ НА ВАРВАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА СИСТЕМА, КАКТО И С МНОЖЕСТВО КРЪГЛИ НЕКАДЪРНИЦИ И ЛЕНТЯИ?
- Юхновский, как е възможно в една българска академия на науките да получава пари от джоба на българския данъкоплатец като член-кореспондент лицето Лилов, върховен идеолог на комунизма и участник в престъпната комунистическа шайка, наречена Политбюро на ЦК на БКП, нанесла огромни морални и материални поражения на българската нация?
- Юхновский, как е възможно в една българска академия на науките да работи и да получава пари от джоба на българския данъкоплатец лицето Проданов, АОНСУ-вец, написал съчинения, в които отрича сталинистките изстъпления и десетките милиони жертви на сталинизма? ЮХНОВСКИЙ, БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДНА ЧЕРВЕНА, НЕКАДЪРНА, ВАРВАРСКА АКАДЕМИЯ! Това е така, защото Българската академия на науките не се финансира нито от кагебиста Путин, нито от Българската социалистическа партия! Българската академия на науките се издържа от джоба на българския данъкоплатец, а ПОВЕЧЕТО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ СА ПРОТИВНИЦИ НА ДИВАШКАТА, ВАРВАРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА СИСТЕМА, ЧИИТО ПРЕДСТАВИТЕЛИ ТИ НАГРАЖДАВАШ И ИЗДИГАШ В ДЛЪЖНОСТИ И ТИТЛИ!
- ЮХНОВСКИЙ, ТИ ЗАЩО НАГРАДИ ОТ ИМЕТО НА БАН ЛИЦЕТО ПРОДАНОВ, АОНСУ-ВЕЦ, НАПИСАЛ СЪЧИНЕНИЯ, ОТРИЧАЩИ СТАЛИНИСТКИТЕ ИЗСТЪПЛЕНИЯ И ДЕСЕТКИТЕ МИЛИОНИ ЖЕРТВИ НА СТАЛИНИЗМА? ЮХНОВСКИЙ, БАН НЕ ТИ Е БАЩИНИЯ! ЮХНОВСКИЙ, БАН НЕ Е ОРГАНИЗАЦИЯ, ПОДВЛАСТНА НА ДНЕШНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВАРВАРИ!
- Юхновский, ти знаеш ли, че в Германия за аналогично деяние, отричане на Холокоста или поддържане на хитлеризма, се отива в затвора? Знаеш, естествено! Само че за теб очевидно е чест и гордост, и най-вече задължение, вменено ти от КГБ, ДС и БКП, да поддържаш комунистическите идеолози и некадърници в БАН!
- Юхновский, защо в Института за български език при БАН работят лица като например Райнов, днешният така наречен директор на този така наречен институт, който в "монография" от 96 страници на 30 от тях твърди как класиците на марксизма-ленинизма и пламтящата отрочка на правешкия дебил много отдавна били разкрили механизмите на езика и мисленето?
- Юхновский, защо в така наричащия се Институт за български език доскоро работеше лице като бившата така наричаща се директорка, която дори не познава правилото за членуване с пълен член в българския език? Налице е документ, удостоверяващ факта!
- Юхновский, защо в Института за български език работят лица като Тодор Балкански, идеолог на така наречения възродителен процес и така наречен професор, който пише: "Днешните потурнаци в българските езикови територии в политическите и извънполитическите граници на България са... потурчени българи, които не са забравили своята българска същност... те никога не са преставали да бъдат елемент от българската народност, днес от българската социалистическа нация... Крайно време е да престанем да говорим за български турци... В българската действителност днес не съществува обективно турски елемент." (Лекционна пропаганда в БНА Главно политическо управление на народната армия. 14, 1985, с. 40-41.)?
- Юхновский, защо в Института за български език работят лица, които в твоята родина - комунистическа и морално напълно изостанала от цивилизования свят, в дисертации през 80-те г. громят "буржоазната наука" и "сравняват езиците" на варварските комунистически парцали "Правда" и "Работническо дело"? Това ли са "модерните учени" в БАН, а, Юхновский?
- Юхновский, защо институт при БАН е осъден за десетгодишно невероятно по своята наглост бездействие, състоящо се в умишлено неатестиране на научноизследователската дейност на учен и дължи на този учен сума, равняваща са приблизително на половината заплати за един месец на един средноголям институт при БАН?
- Юхновский, защо БАН си позволява невероятно умопомрачителната наглост да не изплаща тази присъдена от Съда сума вече в продължение на 7 години по едното дело и на 2.5 години по второто дело?

ЮХНОВСКИЙ, ТИ ЯВНО СИ СЕ УЧИЛ НА БЕЗЗАКОНИЕ В СССР!

НО ТОВА ТУК, ЮХНОВСКИЙ, ДА НЕ БИ ДА МИСЛИШ, ЧЕ Е ИЗОСТАНАЛАТА ТИ В МОРАЛНО ОТНОШЕНИЕ РОДИНА?

ТОВА ТУК Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, ЮХНОВСКИЙ!

ТОВА ТУК, ЮХНОВСКИЙ, Е ДЪРЖАВА, КОЯТО Е ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ – ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИ И ПРАВОВИ ДЪРЖАВИ, КОЯТО СЕ ПРИДЪРЖА КЪМ ЦЕННОСТИТЕ НА НАПРЕДНАЛИЯ СВЯТ!

УБИРАЙСЯ, ЮХНОВСКИЙ!

Красимир Кабакчиев, д.ф.н.

http://www.pueron.org/pueron/forum/ © 2000-05 Snitz Communications Go To Top Of Page
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05